Kolenbarbecues voor liefhebbers van échte BBQ-smaak.
Ontdek ons assortiment houtskoolbarbecues voor grillfans die houden van vuur, rook en volle smaken.
Ontdek ons assortiment houtskoolbarbecues voor grillfans die houden van vuur, rook en volle smaken.
BBQ Kamado 11" Mini
BBQ Kamado 19 Inch Large met Onderstel en Zijtafels Pro Set
BBQ Kamado 22 Inch XL met Onderstel en Zijtafels
BBQ Kamado 13 "Compact met Draagbaar Onderstel
BBQ Kamado 22 Inch XL
BBQ Kamado 19 Inch Large
BBQ Kamado 22 Inch XL met Pro Set
BBQ Kamado 22 Inch XL met Onderstel en Zijtafels Pro Set
BBQ Kamado 19" Large met Onderstel en Zijtafels Pro Set
BBQ Kamado 19 Inch Large met Pro Set
BBQ Kamado 16" Medium
Barbecue Houtskool Kensington 570 C
BBQ Kamado 16" Medium met onderstel en Zijtafels
BBQ Kamado 24" XXL Pro Set met Onderstel- Zijtafels en Hoes
Trunq Barbecue
Cone Barbecue Houtskool Inbouw
Barbecue Houtskool No.1 F50-S Smoker
Barbecue Houtskool No. 1 F50 Air
Barbecue Houtskool No. 1 Belly F50
Barbecue Houtskool No. 1 F50 Sport
Barbecue Houtskool No. 1 F60 Air
Barbecue Houtskool No.1 F50 Air Pro Vario+ (Model 2023)
Barbecue Houtskool No. 1 F50 Sport met Beschermhoes
Cone Barbecue
Een kolenbarbecue is voor velen de enige échte barbecue. De geur van houtskool, het knisperende vuur en de controle over het vuur zorgen voor een authentieke beleving én een onovertroffen smaak.
Bij barbecueaccessoireskopen.nl vind je alleen hoogwaardige houtskoolbarbecues van merken die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Van compacte modellen voor op het balkon tot robuuste kolenbarbecues voor de tuin of camping.
Combineer jouw barbecue met gietijzeren accessoires, een goede tang en natuurlijk smaakmakers zoals rookhout en rubs – en je bent klaar voor een onvergetelijke grillsessie.
Een kolenbarbecue werkt op houtskool of briketten en geeft die typische rooksmaak en BBQ-sfeer. Een gasbarbecue is sneller op temperatuur en makkelijker te bedienen, maar mist die authentieke grillsmaak.
Gebruik bij voorkeur natuurlijke houtskool van hardhout voor hoge temperaturen en een pure smaak. Briketten branden langer en gelijkmatiger – handig voor slow cooking.
Via de luchttoevoer en luchtafvoer. Meer zuurstof = hogere temperatuur. Gebruik ook een dekselthermometer en speel met de hoeveelheid kolen en zones (direct/indirect grillen).
Ja, zolang je een beetje geduld hebt. Begin met een eenvoudig model en leer werken met houtskool, temperatuurzones en timing. Een brikettenstarter kan hierbij goed helpen.
Laat de kolen volledig uitbranden, verwijder de as en schraap het rooster schoon met een borstel. Gebruik af en toe warm water en een beetje natuurlijke zeep om vetresten te verwijderen.
Schrijf je in en win: maak kans op een gratis zak houtskool of rub pakket