Vleesthermometers voor gegaard vlees.
Onmisbaar voor elke BBQ-liefhebber.
Vleesthermometers voor gegaard vlees.
Onmisbaar voor elke BBQ-liefhebber.
Waarom vleesthermometers kopen bij ons ?
Een vleesthermometer is dé tool om altijd de juiste garing te bereiken. Geen giswerk meer: je meet direct de kerntemperatuur van je vlees, zodat je precies weet wanneer het sappig, mals en perfect gaar is. Of je nu een steak, kip of brisket bereidt – met een vleesthermometer haal je elke keer een topresultaat van de barbecue.
Steek de pen in het dikste gedeelte van het vlees, zonder het bot te raken. Zo meet je de echte kerntemperatuur.
Dat verschilt per vleessoort. Rund: medium-rare rond 52–55°C, kip altijd minimaal 75°C, pulled pork rond 92–96°C.
Ja, de meeste vleesthermometers zijn zowel voor barbecue als oven geschikt. Controleer wel of jouw model ovenbestendig is.
Ja, altijd in het midden of het dikste deel. Daar is de temperatuur het laagst en krijg je de meest betrouwbare meting.
Reinig de meetpen direct na gebruik met warm water en een mild sopje. Dompel nooit het hele apparaat onder water, tenzij hij volledig waterdicht is.